YouTube Mükemmel İzlenme Taktikleri - Ramazan Kara - Kişisel Blog

Yeni

24 Aralık 2018 Pazartesi

YouTube Mükemmel İzlenme Taktikleri

Öncelikle clickbait olayından bahsetmek istiyorum. Clickbait bir nevi tuzaktır aslında. Video içinde ki bir olay abartılıp,dikkat çekmeye çalışılır ve genelde başarılı oluyor bu taktik. Ama çoğu zaman da aşırı tepkiler alabiliyor. Ama Türkiye'nin en büyük kanalı bile clickbait yapıyorsa demek ki gelişmekte büyük rolü var. Thumbnail ve video başlığınıza clickbait yapmayı unutmayın, yalnız abartmadan yapmanızı öneririm. Her videoya da yapmayın bence , bir zaman sonra itibarınızı kaybetmeye başlarsınız abonelerinize karşı.

İkinci olarak etiketler. Gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla çoğu kanal etiketlerden yararlanıyor ki bende youtube ile uğraşırken çok yararını gördüm.Etiketler çektiğiniz videonun aratılanlar ve önerilenlerde daha çok çıkmasını sağlar ve mükemmel yarar sağlar. Keywordtool.io sitesinden ücretsiz olarak etiket bulabilirsiniz. Etiketleri açıklama kısmına yazdıktan sonra başka bir şey yapmanıza gerek yok etiketleri de kullanmış oldunuz.

Son olarak ise facebook grupları kaldı geriye. Facebook'ta bir ton "Youtube Türk Kanallarına Destek"tarzı grup bulabilirsiniz. Şimdi bu gruplara katılıyoruz. Katıldıktan sonra hepsinde videomuzun linkini paylaşıyoruz ve karşılıklı like yazıyoruz. Patır patır izlenme ve like yağıyor. Bu üç taktiği de eksiksiz ve düzenli olarak kullandıktan sonra ki artışı zaten kendiniz göreceksiniz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder